INFORMATII GENERALE

 1. Website-ul ambianta.md/ro este proprietatea companiei S.C. AMBIANTA S.R.L, societate cu sediul în R. Moldova, or. Chisinau, str. Mesager 11/1, c.f. 1003600150624, înregistrată la Î.P. ASP pe 17.12.2003, telefon: +373 22 855 330.
 2. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC AMBIANTA SRL si de afiliatii sai din Romania.
 3. Accesarea si/sau utlizarea site-ului de catre Dvs. constituie acceptarea prezentelor termene si conditii si va obliga la respectarea acestora.
 4. www.ambianta.md/ro este un site de prezentare si a fost realizat pentru a oferi servicii de informare, asupra produselor și serviciilor oferite de catre societatile ce ne reprezinta in Romania, dupa cum urmeaza:
  • SC 'AMBIANTA TRADE GRUP' SRL, RO19989427, J40/21095/2006, bd. Timisoara 84, Bucureşti;
  • SC 'AMBIANTA TRADE GRUP FILIALA IAȘI' SRL, RO34119430, J22/270/2015, str. Bucium 25, Iaşi;
  • SC 'AMBIANTA TRADE GRUP FILIALA CLUJ-NAPOCA' SRL, RO35055300, J12/2929/2015, str. Orăștiei 10, Parc Logistic Transilvania, dep. 17, Cluj-Napoca;
  • SC 'AMBIANTA VEST' SRL, RO28236819, J08/507/2011, Comuna Hărman, str. Mihai Viteazu 327, depozit 1, Braşov.

TERMENI SI DEFINITII

 1. SOCIETATE - societatile ce reprezinta reteaua proprie de magazine AMBIANTA din Romania, cu datele de identificare mentionate mai sus.
 2. UTILIZATOR - orice persoana fizica/juridica care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul www.ambianta.ro
 3. SITE - domeniul www.ambianta.ro si subdomeniile sale
 4. PRODUSE - bunuri si servicii oferite pe site-ul ambianta.ro.
 5. CAMPANIE - actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Societate.

PRETUL PRODUSELOR

 1. Site-ul ambianta.md/ro nu este un magazine on-line.
 2. Toate preturile afisate pe Site sunt in lei si contin TVA.
 3. Toate imaginile sunt cu caracter informativ, iar decoratiunile, decorurile sau produsele complementare prezente in imagini nu sunt incluse in pretul produselor si nu pot fi comandate separat.
 4. Utilizatorul poate solicita mai multe informatii despre produsele Ambianta prin intermediul telefoanelor si a postei electronice, afișate pe site si astfel Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Societatea isi deruleaza activitatea data.

LIVRAREA PRODUSELOR

 1. Societatea va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor, conform specificatiilor de pe site, doar in raza oraselor in care se afla magazinele Ambianta, si anume: Bucuresti, Pitesti, Cluj-Napoca, Turda, Iasi, Bacau. Livrarea este efectuata de flota proprie a Societatii, dar in unele cazuri si de partenerii ce ofera servicii de livrare.
 2. Termenul uzual de livrare este de 5 – 15 zile lucratoare de la data comenzii, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare; in cazuri exceptionale – conform prevederilor legale.
 3. Societatea nu poate fi responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa Societatii, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii.
 4. Societatea va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

CAMPANII

 1. Societatea poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Campanii (promotii) practicate de catre aceasta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil; conditiile si detaliile acestora fiind expuse in Regulament din rubrica PROMOTII.